مقالات پژوهشگران ناظر و معطوف به جنبههای عملی سیره علوی باشد
معاون فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: مقالات پژوهشگران ناظر و معطوف به جنبههای عملی سیره علوی باشد.
دکتر حجتالاسلام علی فلاحی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: چنانچه مقالاتی که در سیره علوی ارائه میشود عملیاتی نشوند و تنها جنبه تئوریک داشته و بایگانی شوند و به صحنه عمل نیاید تاثیر آنچنانی ندارد.
وی با تاکید براینکه افرادی که میخواهند مقاله ارائه دهند باید آن را با شرایط امروزی تطبیق داده وخروجی آن را در جامعه عملیاتی کنند، ادامه داد: باید راهکار پیشنهاد دهیم، چنانچه مسئولی برنامهای دارد آن را استناد به سیره علوی کند، خروجی همایشها را به گونهای ملموس و قابل عمل ارائه دهیم که تنها کلیات نباشد و به جزئیات ورود پیدا کنیم.
معاون فرهنگی دانشگاه لرستان با تاکید براینکه رفتارها و کردارها و سفارشات امام علی(ع) را در جامعه تبیین کنیم، تصریح کرد: براساس تئوریها و نظریات رفتارهای عملی خود را استخراج کنیم، نمیشود براساس دستورالعملی که فاقد پشتوانه علمی باشد کار انجام داد چرا که ابتر خواهد شد.
وی با بیان اینکه مخالف کارهای تئوریک و نظری نیستم، اضافه کرد: ماندن در این فضای تئوریک تأثیری ندارد و باید خارج شویم.
معاون فرهنگی دانشگاه لرستان با اشاره به اینکه باید فرمایشات علی(ع) را با توجه به شرایط مکانی و زمانی به مرحله عمل رساند، افزود: باید به گونهای تلاش کنیم تا فرمایشات علی(ع) اعمال شود و بارها و بارها این امام همام در نامه 53 تأکید دارد که به فقرا رسیدگی شود.
فلاحی بیان کرد: مقالات پژوهشگران ناظر و معطوف به جنبههای عملی سیره علوی باشد.
وی با بیان اینکه دیدگاه عدالتخواهی حضرت علی (ع) با توجه به شرایط و امکانات امروز بیان شود، تصریح کرد: باید به جنبههای مختلف و مشکلات جامعه آشنا باشیم و پژوهشها در قالب ناظر و معطوف به نیازهای جامعه پیگیری و خروجی همایش سیره علوی به عنوان پیشنهاد به دولتمردان، مجریان و... ارائه شود.
معاون فرهنگی دانشگاه لرستان در مورد مقابله با فرقههای نوظهور بیان کرد: باید جنبههای تعالی، مثبت و جاذبهدار دین را تبیین کنیم در غیر اینصورت جوانان ما به چیزهای دیگر روی میآورند.
فلاحی خاطر نشان کرد: بیانات حضرت علی(ع) در باب معرفت، توجه به خدا، عبادت، حقطلبی، روشنبینی و... بسیار بسیار متعالی است و هرگز فرقههای نوظهور نمیتوانند ذرهای از آن معرفتهای متعالی علی(ع) را بازتاب بدهند.
وی گفت: اگر این مسائل به درستی تبیین کنیم خود به خود بستر ترویج این تئوریها و فرقههای نوظهور بسته میشود.
معاون فرهنگی دانشگاه لرستان با بیان اینکه برای برگزاری جشنواره سیره علوی زحمات و تلاشهای زیادی میشود و آنچه ظهور مییابد همایش یک یا دو روزه است در حالیکه سیره علوی باید مستمر باشد، یادآور شد: هنگامیکه تحقیقاتی انجام میشود باید گروهی بتواند این نظریات ارائه شده در جامعه را رواج دهد که متأسفانه این مهم مغفول مانده است.